Įkelti trūkstamą leidinį

iki leidinys - 2020 09 14 - 2020 09 20 - p. 4 - NEBEGALIOJA *

iki leidinys - 2020 09 14 - 2020 09 20 - p. 4 - NEBEGALIOJA *

1 ... 4 ... 25
„iki“ leidinys - 2020 09 14 - 2020 09 20 - Išpardavimų produktai - cukrus, orkaité, petražolių, puodelis, salotos, sūris, svogūnas, tinka, virtuvė. 4 puslapis.
1 ... 4 ... 25

Čia pateikiamas parduotuvės iki leidinys nuo 2020 09 14 iki 2020 09 20 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 24 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Maisto prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 24 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje iki metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

* Galioja šiose iki parduotuvėse:
Žiūrėti daugiau

Šio leidinio produktai

 
iki ŪKIS IŠSKIRTINAI LIETUVIŠKAS IKI žinovai garantuoja ÜKIS Patikrinta ir kokybiška IŠSKIRTINAI LIETUVIŠKASD Ar žinojote, kad...? Griežinėlis svogūno gali padėti nuraminti nuo vabzdžių įkandimo sudirgintą odą ar nesunkų jos nudegimą. Kaip išvengti ašarų pjaunant svogūną? Vienas iš būdų - pjaustykite ji po tekančiu vandeniu arba prieš pjaustymą pamirkykite vandenyje. VIRTUVĘ VALDO SVOGŪNAS Geltonieji svogūnai yra aštriausi, tačiau ter- miškai apdoroti jie įgauna puikų skonį ir tekstūrą, todėl ši rūšis yra universaliausia ir populiariausia pasaulyje. Troškinys, sriuba ar salotos - išraiškingo skonio svogūnas pagardina daugelį patiekalų ar tampa net pagrindine jų sudedamąja dalimi. Šį sezoną į jūsų pirkinių krepšelį tiesiai iš lietuviškų ūkių at- keliaujantys IKI ŪKIO svogūnai yra tobulo dydžio, kruopščiai patikrintos kokybės ir pasižymintys ge- riausiomis skonio savybėmis. Pasitikite naują IKI ŪKIO svogūnų derlių ir suteikite savo patiekalams charizmatišką akcentą. Baltieji ir ypač - raudonieji svogūnai išsiskiria švelnesniu skoniu, todėl idealiai tinka saloto- mis ir kitiems užkandžiams. Svogūnų kvapo burnoje galite atsikratyti pa- kramtę petražolių lapelių. PRANCŪZIŠKA SVOGŪNŲ SRIUBA Puode storu dugnu įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Sudėkite svogūnus ir dažnai maišydami kait- inkite ant vidutinės ugnies 15-20 min. 2. Šiek tiek padidinkite kaitrą, įpilkite likusį alyvuogių aliejų, sudėkite sviestą ir virkite dar apie 15 min., kol svogūnai ims ruduoti. 1. 4-5 porcijos Ingredientai 6 dideli svogūnai 3. Suberkite cukrų, 1 šaukštelį druskos ir virkite toliau, kol svogūnai gerai paruduos, dar apie 10-15 minučių. 4 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 šaukštai sviesto 4. Įdėkite sutrintas česnako skilteles. Supilkite vyną ir gerai išmaišykite. Pilkite sultinį, sudėkite lauro lapus ir čiobrelius. Užvirkite, uždenkite puodą ir sumažinę ugnį virkite dar apie 30 minučių. Vėl gardinkite drus- ka, pipirais. 2 skiltelės česnako 8 puodeliai jautienos arba vištienos sultinio 1,5 puodelio sauso baltojo vyno 2 lauro lapai Duonos riekeles lengvai aptepkite alyvuogių aliejumi, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašaukite į iki 200 °C. įkaitintą orkaitę 5 minutėms. Išimkite, pa- barstykite kietuoju ir parmezano sūriu. Prieš baigiant virti sriubai, dėkite atgal į orkaitę ir kepkite, kol sūris pradės putoti ir lengvai apskrus. Patiekite: išpilstykite sriubą į dubenėlius ir ant kiekvi- eno viršaus uždėkite po skrebutį - ant dubenėlio kraštų arba tiesiai į sriubą. 5. žiupsnelis čiobrelių šviežiai malti juodieji pipirai 1,5 puodelio tarkuoto bet kurio kietojo sūrio šiek tiek parmezano sūrio 4-5 riekelės prancūziškos duonos ar batono 6. druska cukrus Skanaukite! TAUSOJAME GAMTĄ. IKI LEIDINIO gamybai naudojame popierių tinkamą perdirbti.

„iki“ leidiniai

Populiariausi leidiniai