14
SUSITIKIME
PRIE GRILIO!
Santa Maria
Traiškytas mėsainis
su medaus ir sojų
padažu
Reikės:
500 g maltos jautienos
2 valg. š. sviesto kepimui
200 g šitakių
Ivalg. š. sviesto
2 valg. š. sojų padažo
1vnt. smulkiai pjaustyto svogūno
4 vnt. čederio sūrio griežinėlių
Ibut. SANTA MARIA BBQ padažo su medumi ir soja
4 vnt. mėsainių bandelių
4 vnt. romaninės salotos lapų
Kaip paruošti
Iš maltos jautienos suformuokite 4 vienodo dydžio kukulius.
Gerai įkaitintoje keptuvėje svieste apkepkite grybus. Grybams
iškepus, supilkite sojų padažą ir maišykite, kol grybai jo prisigers,
tada padėkite į šali, kol iškeps mėsainiai.
Gerai Įkaitinkite keptuvę. Iją dėkite pusę sviesto ir du maltos
mėsos kukullus. Pabarstykite druska ir pipirais. Ant mėsos
uždėkite kepimo popieriaus lakštą ir puodo dugnu arba specialiu
měsainių spaustuvu stipriai spustelėkite, suplodami mėsos
kukuli i paplotėlį. Kepkite 1-2 minutes, apverskite, ant iškepusios
pusės uždėkite sūrio ir kepkite dar 1-2 minutes. Taip pat iškepkite
kitus du paplotėlius.
Sausoje keptuvėje pašildykite bandeles ir suformuokite
mėsainius.
Dėmesio! Kepdami ant grotelių, maltos mėsos paplotėlius
suformuokite iš anksto arba ant grotelių naudokite ketaus
keptuvę.
8888
MO THEREFOREIA
THEREFORE
EREFORE LA
HEREFORETA
ATW
0 THEREFORE LA
EREFORE
Santa Maria
ASIAN STYLE
BBQ
SAUCE
HONEY
& SOY
NAUJIENA
SMOKY
HICKORY
THEREFORE LA
Santa Maria
Santa Maria
*****
AMERICAN STYLE
*****
*****
AMERICAN STYLE
AMERICAN STYLE
BBQ BBQ BBQ
SAUCE
SAUCE
ORIGINAL
BOURBON
WHISKEY
REFORETA
Santa Maria
www.santamaria.lt f/prieskoniai /santamarialietuva