IKEA leidinys - NEBEGALIOJA - p. 99 *

thumbnail - „IKEA“ leidinys - Išpardavimų produktai - stalo. 99 puslapis.
99 / 125

* Galioja visose IKEA parduotuvėse.

Šio leidinio produktai

 
Virtuvė lauke Virtuvė lauke Naudinga žinoti 1 3 2 2 5 4 6 Anglimis kūrenama kepsninė Kepant ant tradicinės kepsninės maistas įgauna nepakartojamą dūmo aromatą. Anglimis ar briketais galite padalinti kepimo paviršių į labai karštą ir mažiau karštą, taip praplėsdami savo kulinarines galimybes – ant kepsninės iškeptumėte picą ar net azijietiškų patiekalų kiniškoje keptuvėje. Anglinė kepsninė įkaista 98 labiau už dujinę, bet lėčiau. Rekomenduojame užkūrus kepsninę palaukti bent 30–40 minučių arba tol, kol anglys pasidengs pilkais pelenais, ir tik tada kepti. Kaitra reguliuojama kepsninės gaubte ir priekinėje dalyje esančiomis vėdinimo angomis. Baigus kepti reikia uždaryti gaubtą ir vėdinimo angas, kad anglys užgestų. 1. Ant gaubto įmontuotas termometras, taigi kepimo temperatūrą reguliuokite jo nė nepakeldami. 5. Pelenų padėklą galima ištraukti, taigi, baigę kepti, pelenus lengvai pašalinsite. 2. Kad temperatūra kepsninėje būtų tokia, kokios reikia, ant gaubto ir priekinėje kepsninės dalyje įmontuotais nerūdijančiojo plieno vožtuvais reguliuokite patenkančio oro srautą. 6. Lentynėlėse po kepsnine susidėsite visus reikmenis: stalo įrankius, serviravimo padėklus ir kt., kad ką tik iškeptą karštą maistą galėtumėte tuojau pat patiekti ant stalo. 3. Kepimo grotelės patvarios ir atsparios korozijai, nes pagamintos iš kokybiško nerūdijančiojo plieno. 4. Neįkaistanti nerūdijančiojo plieno rankena. 99

Kiti IKEA leidiniai

Naujausi leidiniai