CAMELIA Vaistinė leidinys - 2017 12 01 - 2017 12 31 - NEBEGALIOJA

CAMELIA Vaistinė leidinys

2017 12 01 - 2017 12 31 - NEBEGALIOJA

1 ... 20 ... 36
„CAMELIA Vaistinė“ leidinys - 2017 12 01 - 2017 12 31. 20 puslapis.
1 ... 20 ... 36

Čia pateikiamas parduotuvės CAMELIA Vaistinė leidinys nuo 2017 12 01 iki 2017 12 31 - peržiūrėkite jį ir raskite naujausius nuoladios. Naujausios savaitės akcijos išdėstytos 36 puslapių - juose rasite geriausias kategorijos Vaistinės prekės prekes. Jei norite sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje CAMELIA Vaistinė metu, štai jūsų ieškomas leidinys nepamirškite peržiūrėti visų akcijų, nuo 1 iki 36 puslapio. Jei norite apsipirkti protingai ir sutaupyti kito apsipirkimo parduotuvėje CAMELIA Vaistinė metu, štai naujausias savaitinis leidinys, kuris siūlo jums puikiais kainas ir nuostabias nuolaidas - nepraleiskite jo! Kasdien grįžkite į puslapį Mano Leidinys ir įsitikinkite, kad nepraleidžiate puikių akcijos, kuriuos siūlo jūsų geriausi prekybos centrai.

Sventiniam stalui CAMELIA VAISTINE Sveiki desertai - šventiniam stalui Artėjančios didžiosios žiemos šventės tai ne tik džiaugsminga, pakili nuotaika, malonumas šventiškai pasipuošti, paben drauti su artimiausiais žmonėmis, bet ir rupestis, kaip paruošti toki šventinį stalą, kad vaišės butų gardžios, bet nepridėtuų papildomų nepageidaujamų svorio kilogramų. Siülome jums keletą mažai kaloringų, sveikų desertų Jusų saldžiam šventi niam vaišių stalui .Sveikuoliški" keksiukai Jums reikės: 300 g miltų 250 ml aliejaus 200 g cukraus 200 g tarkuotų morkų 3 vnt. kiaušinių 100 g tarkuotų obuolių 100 g ko- kosų drožlių 100 g kepintų žemės riešuty 100 g džiovintų uogy 2 arbatinių šaukštelių kepimo miltelių 2 arbatinių šaukštelių cinamono 2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus Gaminimo eiga: indą supilkite miltus, juos persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais. Tuomet suberkite cukru, cinamoną, vanilinį cukry džiovintas uogas, riešutus, kokoso drožles, morkas bei obuolius. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius su aliejumi ir juos išsplakite. I bendrą indą supilkite abi mases ir sumaišykite. Gautą tešlą pilkite į keksiukų formeles Kepkite 180 laipsnių temperaturoje ir po 25-30 minučių galėsite ska- nauti paprastus, tačiau sveikus ir skanius keksiukus. obuolių ir varškės keksiukai be cukraus Jums reikès: 200 g varškès 2 vnt. obuolių (vidutinio dydžio) 2 vnt. kiaušinių 1 vnt. banano (gerai prinokusio) 2 šaukštų miltų 1 žiups- nelio cinamono. Gaminimo eiga: kaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Varškę ir bana- ną sudekite į virtuvės kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masès. Jeigu kombaino neturite, galite trinti rankiniu elektriniu trintuvu. Pa ragaukite, ar pakanka saldumo. Jeigu mégstate dar saldžiau, galite įdèti šiek tiek medaus. Imuškite kiaušinius, sudèkite miltus, įberkite cinamo- no ir viską labai gerai išmaišykite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudekite į tešlą ir išmai ykite. Masę dėkite į sviestu ar aliejumi pateptas keksiukų formeles. Kepkite 180 laipsnių teperaturoje orkaitėje apie 25-30 minučių. 1še- mus iš orkaitės leiskite truputj atvésti, o tada jau gardžiuokitės. Tortas be gliuteno ir cukraus Jums reikės: 200 g kokoso drožlių arba 1 šviežio kokoso 4 vnt. di- delių kiaušinių trynių ir baltymų, išplaktų atskiruose induose 150 g minkšto sviesto 150 g išmirkytų razinų 200 g 72 proc. šokolado 1 arbatinio šaukštelio sodos 1 arbatinio šaukštelio cinamono 50 g (6 nedidelių šaukštu) tapijokos miltų arba 100 g avižų miltų Papuošimui: 3 vnt. kivių 2 arbatinių šaukštelių matcha arbatos 3 šaukštų agavos sirupo 200 g anakardžių, išmirkytų per naktį 1 šaukš- to (50 g) ištirpinto kokoso aliejaus. Gaminimo eiga: šplakite kiaušinio baltymus. Sumalkite kokoso drožles, o jeigu darote tortą su šviežiu kokosu su- smulkinkite ji iki drožlių. Palikite susmulkintus kokosus smulkintuve. riešuty 3 šaukšty kokoso drožlių 1šaukšto citrinos sulčių Pusès citrinos. Sudėkite ištirpintą sviestą, pasmulkintą šokoladą, trynius, išmirkytas Apvoliojimui:.5 šaukštų kakavos 5 šaukštų kokoso drožlių. razinas viską suplakite. Atskirame inde sumaišykite sausus produktus (miltus, cinamoną, sodą). Visus ingredientus sudėkite į bendrą indą, atsargiai išmaišykite. pateptą sviestu bei kakava pabarstytą 25 cm skersmens formą supilkite 1š citrinos išspauskite sultis, jdékite kokoso drožles ir viską sumaišykite. visą turinj, jį išlyginkite ir kepkite 45 min. 190 laipsnių temperaturoje. Kol vėsta tortas, galite pasigaminti papuošimui kremą. Suplakite visus papuošimo ingredientus ir gautą masę užtepkite ant torto, papuoš- Stai Jums ne tik skanus, bet ir sveiki naminiai saldainiai šventiniam kite uogomis. Tortą apie 1 val. palaikykite šaldytuve. Džiovintų vaisių saldainiai Jums reikės: 200 g razinų 200 g džiovintų spanguolių 200 g žemės Gaminimo eiga: Prieš valandą iki gaminimo pradžios, šaltame vande- nyje pamerkite ir palaikykite džiovintus vaisius. Po to juos nusausinkite. Elektriniu smulkintuvu susmulkinkite riešutus, razinas ir spanguoles. Suformuokite mažus rutuliukus, apvoliokite juos kakavos milteliuose ir kokoso drožlėse stalui! 20

„CAMELIA Vaistinė“ leidiniai

Populiariausi leidiniai